Laura Gold

Pre Váš výnimočný deň, pre deň keď si poviete svoje áno, prichádza Laura Gold®  s výnimočnou kolekciou Laura Karbon.  Keďže hlavnou prioritou spoločnosti Laura Gold®  sú spokojní zákazníci, prichádzajú na trh s kolekciou zameranou na vysoké požiadavky najmä pánov.

Tím zlatníkov pracoval na vývoji týchto originálov niekoľko mesiacov, aby dosiahli špičkovú kvalitu a nezameniteľný dizajn. Unikátne spojenie karbonu a zlata robí muža a ženu výnimočnými.  Slovenskí šperkári z Laura Gold prichádzajú s novým materiálom – karbónom, ktorý je v šperkárstve dosť neobvyklý. Avšak zaujme vás už na prvý pohľad! Vďaka svojim vlastnostiam zaujme možno viac pánov, no dizajnový efekt v kombinácii so zlatom a diamantmi, určite očarí aj všetky dámy.

Snúbenci so záľubou pre neobyčajné veci nájdu tú správnu práve v svadobných prsteňoch vyrobených z karbonu. Čierny karbon vytvára príjemný kontrast s klasickými, lesklými drahými kovmi. Kolekcia Laura Karbon zaujme svojou výnimočnou, trvanlivosťou a mimoriadne príjemným pocitom. Okrem vysokej pevnosti vás karbónové obrúčky očaria vynikajúcou odolnosťou voči chemikáliám, vysokej teplote a svojou nízkou hmotnosťou samotného šperku.

Úžasný dizajn sprevádzaný kvalitným  a  presným opracovaním každého detailu dodáva týmto obrúčkam nezameniteľnú hodnotu.

Ak hľadáte niečo skutočne výnimočné, niečo čo zažiari všade tam kde sa objavíte, obrúčky Laura Karbon sú presne to, čo hľadáte.

KOMPLETNÉ ZLATNÍCKE SLUŽBY

  • výroba svadobných obrúčok a šperkov
  •  výroba šperkov a obrúčok na zákazku
  • výkup zlata
  •  opravy šperkov
  •  predaj zásnubných prsteňov
  • gravírovanie do vlastných šperkov, vlastnoručné podpisy do obrúčok

www.lauragold.sk

0 komentárov

Pridaj komentár