Salón Prime – luxus, ktorý musíte zažiť

Svadobný salón Prime pôsobí na slovenskom trhu už štvrtý rok. Každú svadobnú sezónu ohúri niečím unikátnym a inak tomu nie je ani teraz. Pre svoje nevesty prináša tentokrát okrem najnovších modelov svadobných šiat aj prekvapenie v podobe nových priestorov. Podľa majiteľky Maji Debnárovej sa presťahovali na väčšie, krajšie a luxusnejšie miesto, aby nevestám mohli ponúknuť viac.

V salóne Prime si nevesty môžu vybrať z bohatej ponuky svadobných šiat talianskych, španielskych či amerických značiek. Vyznačujú sa exkluzivitou, sú vyrábané z luxusných materiálov, pýšia sa precíznym vypracovaním a nesú sa v znamení najmodernejších trendov. Pri značke Prime má každá budúca nevesta istotu, že si vyberá len to najlepšie z najlepšieho, z modelov, ktoré prešli prísnym okom tých najväčších odborníkov.

Najnovšia kolekcia so sebou prináša ľahučké, jemne ligotavé, mimoriadne neobyčajné modely šiat, ktoré sú jedným slovom čarovné. Ich jednoduchosť je zároveň prejavom ich veľkoleposti a neuberá nič významnosti, na ktorú sú určené. Púdrové odtiene sú práve tie, ktoré pretrvávajú vo farebných trendoch.

Ak ste nevestou, ktorá pri hľadaní toho pravého svadobného salónu túži nájsť miesto, na ktorom sa vám budú individuálne venovať, počúvať vaše aj tie najnáročnejšie požiadavky a budú sa snažiť vyjsť vám v ústrety aj v tých najmenších detailoch, salón Prime na Tomášikovej 5 v Bratislave je určený presne pre vás.

Text: Anežka Macková, Foto: Archív salónu Prime

0 komentárov

Pridaj komentár