Veselý trend svadobných ponožiek

Dobrá nálada už od rána? S veselými ponožkami od Dedoles bude garantovaná! Čím výraznejšie, tým lepšie – tak znie trend súčasných ženíchov. V ponuke dnes máte snáď všetky farby a rovnako aj rôzne vzory inšpirované všetkým, čo máte radi. Na oficiálnej časti ich ukryjú nohavice, a keď už bude po nej, hor sa ich ukázať a zabávať sa! Na farebné alebo inak vtipné ponožky môžete nahovoriť aj svojich družbov či svedka a vytvoríte tak svoj mužský gang.

Ukážte ich fotografovi!

Krásnou svadobnou spomienkou vám navždy ostanú fotografie. Rekvizitu na fotenie si dokážeme urobiť takmer z čohokoľvek, tak prečo nevyužiť ponožky? Zlaďte si celú družbovskú družinu, ktorá vám  bude robiť spoločnosť pri prípravách i pri čakaní na nevestu. Pri ladení ponožiek sa môžete rozhodnúť pre viac variantov – muži sa zladia napríklad podľa farieb alebo bude výber ponožiek odrážať ich charakter. Si milovník piva? Patrí medzi tvoje záľuby fotografovanie alebo si skôr domáci kutil? Na stránke Dedoles nájdete ponožky ušité priamo na vás. Kreativite sa medze nekladú.

Kvalita je dôležitá

Kvalita ponožiek je veľmi dôležitá. Nielen preto, aby sa ponožky nepotrhali, ale aj z dôvodu, aby ste si počas celého dňa príjemne voňali. Vyhnite sa tak umelým materiálom a zvoľte bavlnu. Značka Dedoles je cenovo naozaj dostupná a ponúka obrovské množstvo druhov v tej najlepšej kvalite. Tak, ktorý pár bude ten váš?

Buď originál a zlaď sa

Doprajte si nielen veselé ponožky, ale zlaďte k nim aj spodnú bielizeň. Svoj svadobný deň tak prežijete veselo ako nikdy predtým. Zlepšite si náladu hneď od rána. V bielizni z kvalitnej bavlny sa budete cítiť naozaj pohodlne, a to po celý deň. Veď čo môže byť lepšie, ako dobre vyzerať a zároveň sa ešte lepšie cítiť?

 www.dedoles.sk

FOTO: LKstudio – http://lkstudio.sk/

0 komentárov

Pridaj komentár