Výstava Svadba 2019

Vyspovedali sme spoluorganizátorku Výstavy Svadba Vladimíru Čižmárovú, ktorá je zároveň svadobnou koordinátorkou Svadobného centra Ceremoni, organizátora Výstavy Svadba 2019.

Pre koho je Výstava Svadba určená?
Pre všetkých, ktorí svadbu riešia, budú riešiť alebo sa s ňou zatiaľ len v mysli pohrávajú 🙂 Ale v podstate pre každého, kto by rád strávil príjemnú nedeľu v opojení krásy a pokochal sa nádhernými vecami, ktoré sú súčasťou každej svadby.

Čím môže táto výstava obohatiť vydajachtivé páry?
Na jedom mieste nájdu všetko, čo k príprave svadby potrebujú. Nemusia hľadať, zisťovať, obehávať jednotlivých dodávateľov, tu ich nájdu všetkých pokope a ochotne sa im povenujú, zodpovedajú prípadne otázky a predstavia podrobne svoju prácu. Už to im výrazne ušetrí čas a starosti.

Ako to celé prebieha? Povedzme, že sa budem vydávať a prídem na výstavu…
Priebeh je na vás. Prejdete si firmy, ktoré vás zaujmú, alebo ich máte zmapované už vopred. Dohodnete si priestor na svadbu, skúšate obrúčky, porozprávate sa s fotografmi. Dohodnete si catering, ochutnávate zákusky, kocháte sa šatami, ozdobami, doplnkami. A každý vám rozhodne ochotne poradí. Inšpirovať vás môže aj prehliadka svadobných a spoločenských šiat, ktorá je tiež príjemným spestrením. Navyše, každá vstupenka je zlosovateľná, čiže ak budete mať šťastie, časť svadby môžete aj vyhrať.

Zaujala ma tombola, pretože každý túži vyhrať. Aké budú ceny?
Súhlasím 🙂 Ceny sú pre budúcich novomanželov zaujímavé a nielen pre nich, sú tam rôzne poukazy, vouchery, zľavy na obrúčky a oznámenia, kozmetické ošetrenie. Prvá cena je zapožičanie svadobných šiat z nášho salónu CEREMONI zdarma. Už to je veľké lákadlo, lebo je to suma, ktorá celkom výrazne zníži rozpočet 🙂

To je skvelé 🙂 Čo vás nasmerovalo k tomu, že organizujete túto krásnu akciu už 19 rokov?
Svadobný salón sme mali čerstvo otvorený a povedali sme si, že nikto tu výstavy nerobí, keďže pred 19. rokmi to tak bolo a pustili sme sa do toho. Prvá bola vo Východoslovenskom múzeu s tuctom firiem a s módnou prehliadkou. A rokmi firmy pribúdali, my sme sa organizačne zlepšovali a museli aj kapacitne zmeniť priestor. Máme vyše 80 vystavovateľov a vyše 1400 návštevníkov.

A podstatná informácia, kedy to tento rok bude?
Výstava sa uskutoční 3.3., čiže prvú marcová nedeľa. Ako každý rok, aj teraz to bude v Congress Hoteli Centrum v Košiciach. Otvorenie výstavy je o 9:00 a končí o 18:00 hodine. Módna prehliadka začne o 14:00 a po nej sa bude žrebovať 🙂

Text a foto: Svadobné centrum Ceremoni

 

0 komentárov

Pridaj komentár