Zariaďte svadobnú sálu vkusne a štýlovo. Ocenia to aj vaši hostia

Svadobná hostina má byť aj určitou formou zážitku.

Svadobný deň je jedným z najkrajších dní v živote mladomanželov. Snúbenci ním spečatia lásku a vyberú sa na spoločnú cestu. Preto je aj samotná svadba dôvodom na veľkú oslavu a v našich zemepisných šírkach to platí dvojnásobne. Rodina, priatelia či známi sa na túto udalosť dlho pripravujú a tešia sa, ako s mladomanželmi spoločne oslávia ich veľký deň.

Samotní hostitelia zväčša myslia pri príprave na každý detail. Pre nevestu sa hľadajú vhodné šaty, make-up či vizáž. Ženích zasa premýšľa o čo najelegantnejšom obleku či o moderných svadobných obrúčkach. No nemalú pozornosť venujú aj výzdobe svadobnej sály a peknému stolovaniu. Aby bol svadobný deň tip-top, hostitelia chcú mať vkusne vyzdobený priestor, kde sa budú všetci cítiť čo najlepšie a prítomnosť na takejto spoločenskej udalosti bude pre nich zážitkom.

Mladomanželia majú často už pred samotnou svadbou aspoň približnú predstavu o tom, ako bude priestor hostiny vyzerať. Sú však aj takí, ktorí všetko nechávajú na odborníkov. Tí už presne vedia, čo je práve trendové a aká je najvhodnejšia výzdoba.

Ako teda zvoliť správnu výzdobu svadobnej sály? Majitelia prevádzok majú v tomto smere isté skúsenosti a jednotlivé doplnky majú už vopred pripravené.

Ak však ešte nemáte úplnú predstavu o podobe výzdoby, môžete sa inšpirovať spoločnosťou HORECA textil. Tá ponúka zákazníkom široký výber svadobných obrusov, návlekov na stoly a stoličky, banketových sukní a ďalších doplnkov, ktoré ocenia aj samotní hostia.

Svadobné produkty

Reštauračné obrusy sa vyznačujú jedinečnými úžitkovými vlastnosťami. Vďaka jemnej vrstve teflónu na polyesterových vláknach majú dlhšiu životnosť, sú ľahké na údržbu a vydržia aj dlhšie čisté. Spomínaný teflón totiž nesaje tekutinu, ale ju udržuje na povrchu látky. Preto stačí obrus po vyliatí tekutiny jednoducho utrieť.

Návleky na stoličky patria k najelegantnejším súčastiam vyzdobenej svadobnej sály. Skúsení pracovníci spoločnosti HORECA textil dokážu ušiť návlek na akýkoľvek typ stoličky, a to buď zo štandardných látok alebo z hrubej elastickej látky. Vyznačujú sa kvalitou a to znamená, že majú dlhú životnosť a sú takisto ľahké na údržbu.

Banketové sukne pri správnom výbere dokonale doplnia interiér. Majú rôzne typy riasenia, vyrábané sú z dvoch druhov materiálu a farieb. Vyznačujú sa takým pomerom riasenia, aby sa riasili samy. Takisto majú teflónovú úpravu, čiže majú podobné úžitkové vlastnosti ako obrusy vyrobené z tohto materiálu.

Návleky na stoly sú jedinečným produktom spoločnosti HORECA textil. Elastické návleky využívajú skúsení hoteliéri a reštauratéri vo svojich prevádzkach vďaka svojim jedinečným úžitkovým vlastnostiam s dokonalým ukončením proti pretrhnutiu. Ešte stále však môžete zvoliť aj klasické látkové, ktoré sa aj v čase rastúcej popularity elastických návlekov udržujú na trhu.

Zvoľte aj vhodné doplnky

Spoločnosť HORECA textil ponúka zákazníkom aj rôzne doplnky určené priamo na produkty vyrábané v sídle firmy. Klienti oceňujú jednoduché uchytenie obrusov pomocou nalepovacej pásky, vešiaky a obaly na banketové sukne, ale aj klipsy, príručníky, obrúsky, pulírky a ďalšie produkty.

Ak teda uvažujete nad vkusne zariadeným interiérom, odborní pracovníci spoločnosti HORECA textil vám radi poradia vo všetkých smeroch. Kontaktovať ich môžete tu.

HORECA textil

Spoločnosť zameraná na výrobu a predaj hotelových, reštauračných a cateringových produktov ponúka široký sortiment výrobkov vo vysokej kvalite a za bezkonkurenčné ceny. Výhodou je rýchly a efektívny nákup priamo z domova prostredníctvom moderného online shopu. Všetky produkty nájdete na stránke spoločnosti HORECA textil.

Text a foto: HORECA textil

 

0 komentárov

Pridaj komentár